Tentang Kami

Rimbunanmall.com merupakan  salah satu projek di bawah Rimbunan Holdings Sdn Bhd dan di selenggara oleh Rimbunan Ilmu Sdn Bhd (676602-W). Ini adalah merupakan strategi jualan yang berkonsepkan ”dropship” yang diterajui oleh Dato’ Hj. Mohd Salleh Saidin dengan beriltizam memajukan perniagaan buku mengikut arus semasa.

Kewujudan Rimbunan Mall adalah bagi mengetengahkan produk-produk pembelajaran dan alat bantuan belajar sama ada di peringkat pra-sekolah, sekolah rendah mahupun menengah.

Rimbunan Mall ini juga dipelopori oleh satu pasukan yang hebat, berkaliber serta kreatif bagi membentuk perniagaan dropship terkemuka di seluruh Malaysia khasnya.

Berkonsepkan perniagaan atas perniagaan (B2B) membolehkan ramai pihak di luar sana menjalankan perniagaan dengan kami untuk mendapatkan keuntungan sewajarnya.

Rimbunan mall menjanjikan perkhidmatan terbaik, produk berkualiti, pengurusan sistematik serta pendapatan yang lumayan demi kepuasan pengalaman pelanggan berurusan dengan kami.

Rimbunan Ilmu Sdn Bhd
Mei, 2023

Businesspeople meeting plan analysis graph company finance strategy statistics success concept and planning for future in office room.
Untuk pertama kali saya buat pesanan. Saya terkejut saya dapat dalam masa cepat dan buku dalam keadaan terbaik. Sangat berpuas hati!
Iman La Musa
Pencinta Buku